Bozkırlılar Vakfı ile Bimder’den anlamlı ve büyük bir hizmet

Bozkırlar Vakfı tarafından Bozkır'ın gençliği için temeli atılan ve tamamlanma aşamasına gelen çevre yolu üzerinde bulunan binayı, Bozkırlılar Vakfı Kur'an hizmeti verilmesi amacıyla, Bozkır'a hizmet eden Bimder'e hiçbir maddi karşılığı olmadan tahsis etti.

 Bozkırlar Vakfı Mütevelli heyetinden Bayram Arı, Ahmet Petek, Yunus Albayrak ve Bozkır temsilcisi Mehmet Özakan, Bimder Başkanı Mehmet Görür, Tevfik Bilge Kur'an Kursu Müdürü Hüseyin Çetin gazetemiz muhabirine açıklamalarda bulundular.

Gazetemiz Bozkır Postası muhabirinin yetkililerden aldığı bilgilere göre, Bozkırlılar Vakfına ait bina hiçbir maddi karşılık gözetmeksizin Bimder'e tahsis edilmiştir dediler. Çevre yolundaki bu binayı Bozkır İlçe Müftülüğü ve Bimder A Grubu Kur'an Kursu hizmetinde kullanacaklarını söylediler.

Konu ile ilgili heyet gazetemiz muhabirine yaptıkları açıklamalarında: "Bu binamızın ilk başlangıcından bu zamana kadar yardımını esirgemeyen hayırsever halkımıza öncelikle teşekkür ederiz. Bu binamızın kalan kısmı Bozkırlılar Vakfımız ve Bimder tarafından tamamlanacaktır. Şimdiye kadar desteğini esirgemeyen hayırseverlerimizin teveccühü ile kalan kısmını da inşallah en kısa zamanda bitireceğiz.

Bu binamızın halkımıza kazandırılmasında ve Bimder'e tahsis edilmesinde hiçbir zaman desteğini esirgemeyen İlçe Kaymakamı Sayın Emre Öztürk'e, İlçe Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Gün'e, bu binamızın Kur'an Kursu hizmeti vermesi konusunda destek veren Sayın ilçe Müftüsü Seyit Böğet'e, Bozkırlılar Vakfımızın Genel Başkanı Sayın Kâmil Bilgin'e ve değerli Mütevelli Heyetine, yıllardan beri Kur'an hizmetinde emeği olan Bozkır Temsilcimiz Sayın Mehmet Özakan'a  ve ismini burada sayamadığımız tüm hayırseverlere canı gönülden teşekkür ederiz. Bu hizmet inşallah Bozkır 'a hayırlı olur." şeklinde konuşmalarını tamamlayan heyet, çevre yolundaki binanın tamamlanması için tüm hayırseverlerimizin desteklerini beklediklerini ve kendileriyle irtibata geçmelerini istediler.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.