Bozkır’da imzalanan protokolle 80 öğrenciye aylık 500₺ burs verilecek.


Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Kaymakamlığının koordinesinde Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllü Derneği ile Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle her ay ihtiyaç sahibi 80 öğrenciye burs verilecek.  

Bozkır Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen protokol imza programına Bozkır Kaymakamı Tolga Turan, Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demirci ve Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllü Derneği (Bimder) Başkanı Mehmet Görür katıldı. Gerçekleştirilen protokolle Bimder Derneği Bozkır'da Lise öğrenimini gören ihtiyaç sahibi 9,10 ve 11 sınıf öğrencilerine düzenli olarak burs verecek.  

Protokol programı sonrasında açıklamalarda bulunan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllü Derneği Başkanı Mehmet Görür "Kıymetli Dostlar

Bugün Bozkır İlçe Kaymakamımızın koordinesinde Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Bimder Derneğimiz arasında protokol imzaladık.

Yaptığımız protokole göre Bozkırımızda bulunan 4 Lisemiz de okuyan 9,10 ve 11.sınıf öğrencilerimizden derslerinde başarılı olup maddi durumu iyi olmayan 80 öğrencimize Bimder Derneği olarak aylık 500₺ burs vereceğiz.

Bu protokolün yapılmasında emeği geçen Bozkır İlçe Kaymakamımız sayın Tolga Turan'a, bu protokolde büyük emeği olan Bozkır İlçe Milli Eğitim müdürümüz Mustafa Demirci hocamıza ve her zaman olduğu gibi Bozkırımızın evlatlarının okuması için her daim yanımızda olan hayırsever kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum.  

Bozkırımız için, Bozkırın evlatları için maddi manevi destekte bulunan tüm kardeşlerimizden Rabbim razı olsun.  

 Derdimiz Bozkır. Gayemiz bu toprağın çocuklarının okuyup iyi yerlere gelmesi. Hedefimiz okumak isteyip de maddi yetersizlikten dolayı sıkıntı yaşayan bir tek evladımızı bırakmamak" dedi.  

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.