Bozkır’da YGS’den önce “Sınav Kaygısı” semineri


​Konya'nın Bozkır İlçesinde Bozkır Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği(Bimder) tarafından "Sınav Kaygısı konulu seminer verildi.

Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (Bimder) ortaklaşa düzenlemiş olduğu faaliyetle ilçede öğrenim gören lise son sınıf öğrencilerine yönelik olarak sınav kaygısının giderilmesine yönelik olarak seminer gerçekleştirildi.

Bozkır Belediyesi yeni düğün salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Karatay Üniversitesi Öğretim görevlisi ve Rehberlik Uzmanı Ali Bozgedik konuşmacı olarak katıldı.

Organizasyon hakkında bilgilendirmelerde bulunan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği(Bimder) yönetim kurulu Başkanı Mehmet Görür "İlçemizde Lise son sınıf öğrencilerimizin oluşturduğu 300 kişilik bir guruba Bozkır Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte sınav kaygısının azaltılmasına yönelik olarak seminer düzenledik.

Bu organizasyonun düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen başta ilçe Kaymakamımız Emre Öztürk'e ve Bozkır Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz Koça'a teşekkür ederiz" dedi.





Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.