Bozkır’da Cennetin Anahtarı Namazla Diriliş Konferansı gerçekleştirildi


​Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (Bimder), Bozkır Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen programla, ilahiyatçı, yazar Ahmet Bulut'un Konuşmacı olarak katıldığı Cennetin Anahtarı Namazla Diriliş Konferansı gerçekleştirildi.   

Haberin Tüm Fotoğrafları!
Sabah saatlerinde Sarıoğlan İmam Hatip Orta Okulu öğrencilerine yönelik, öğle saatlerinde lise öğrencilerine yönelik, akşam saatlerinde ilçe sakinlerine yönelik olarak toplamda üç konferans gerçekleştiren Ahmet Bulut'un Cennetin Anahtarı Namazla Diriliş isimli konferansına katılımın yoğun olduğu konferans, Bozkırlıların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Ahmet Bulut, vermiş olduğu konferanslarda namazın genç, yaşlı, hasta demeden kılınması gerektiğinin, insanın ihtiyaç duyduğu her şeyi namazda bulabileceğinin altını çizdi. Konferansında sık sık yaşadığı olaylardan örnek veren Ahmet Bulut, Bozkır'a üçüncü defa geldiğini Bozkır halkının bu kadar yoğun bir katılımla Namaz konusuna ilgi görmesinin büyük mutluluk duyduğunu da sözlerine ekledi.

Programın açılış konuşmasında açıklamalarda bulunan Bozkır İmam hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği Başkanı Mehmet Görür "Gençliğimize hizmet edebilmek için ilçemizde devamlı olarak yeni projeler üretmeyi amaçlamaktayız.

Hayata geçirmiş olduğumuz programlarda paydaş olarak bizlerin her zaman yanında yer alan Bozkır Kaymakamlığımıza, Bozkır Belediyemize, Bozkır İlçe Müftülüğümüze ve Bozkır Milli Eğitim Müdürlüğümüze Dernek yönetimimiz adına ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Yapılan her türlü hizmetin amacı gençliğimizin bilincinin açılması ve gençlermizin başarılarının artırılmasıdır" dedi.

Programda açılış konuşması gerçekleştiren Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, "ilçemizde bu yıl itibariyle geçmiş yıllardan farklı olarak daha fazla sosyal projelere imza atıyoruz. Tarihi içerikli konferanslardan dini içerikli konferanslara ve kişisel gelişim konferanslarına, tiyatrodan konser ve şenliklere kadar bir çok sosyal projelere imza atıyoruz. Bu bağlamda ilçemizdeki kalkınma atağını sosyal alanlarda da gerçekleştiriyoruz."dedi.

Program sonunda geceye Bozkır Belediyesi Düğün salonunda konuşmacı olarak katılan Ahmet Bulut'a Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Ahmet Bulut'a meşhur Bozkır tahini ve Bozkır sancağını ve Bozkır Bimder Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür Naht sanatıyla yapılmış tablo hediye etti.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.