Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları Buluştu


​Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunları 14 Haziran Pazar günü eğitim gördükleri Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesinde birlik ve beraberlik içerisinde eski günleri yâd etmek ve kaynaşmak için toplandılar.

Pazar günü sabah 9 itibariyle Okul Bahçesinde toplanmaya başlayan Mezunlar bir birleriyle kucaklaştılar, Saat 10 gibi program Kuranı kerim tilavetinin okunması buluşma programı gerçekleştirildi. 

Mezunlar buluşmasının selamlama konuşmasını Bimder Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür hoca gerçekleştirdi. Açılış konuşmasu akabinde Bimder'in 1 yıl içerisinde yapmış olduğu faaliyetler sinevizyon gösteri aracılığıyla etkinliğe katılanlara gösterildi. 

Mezunlara Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesi Okulumuzun Faaliyetlerini Okul Müdürümüz Mevlüt Yıldız anlattı. Bozkır İmam Hatip Lisesi'nin kurulmasında emeği olan ve İmam Hatip Neslinin her zaman yanında olan Kurucu Okul Müdürü Abdülkerim Durmaz hoca Okulun kuruluşunda yaşanan zorlukları ve o günlerden bugünlere geçen süreci anlatan bir konuşma gerçekleştirdi. 

Okul Mezunlarından Dursun Zeybek hocanın kendisinin yazdığı 39.yıl konulu şiir Mezunlar tarafından büyük beğeni ve ilgiyle dinlendi.

Konuşma ve Duaların ardından Mezun öğrenciler okul öğrenimleri sırasında başlarından geçen güzel anıları tüm katılımcılara anlatarak sıcak ve samimi bir ortamın oluşmasını sağladılar. Program sonrası Mezunlar İmam Hatip Lisesinden ayrılarak Bimder İlçe Merkezinde düzenlemiş olduğu Kermesinde toplandıktan yemek ikramından sonra mezun buluşması sonlandırıldı. 

Sitemize açıklamalarda bulunan Bimder Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür "Şenliğimize katılan tüm mezunlarımıza teşekkür ederim, Birlik ve beraberliğimizin artırılmasına vesile olan bu buluşmaya destek veren arkadaşlarımızın destekleri ile inşallah birlik ve beraberliğimiz daim olacaktır" dedi. 

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.