Bozkır Bimder Hazırlık Öğrencileri için İstanbul gezisi düzenleniyor.


Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren kısa ismi Bimder olan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği bünyesinde bulunan hafızlık öğrencilerin eğitim dönemine daha az stresle girebilmesi için kültür gezisi düzenliyor. 

Bozkır Bimder Derneği tarafından Dernek gönüllülerinin de sponsorluğu ile gerçekleştirilen kültürel geziye 28 Hafızlık öğrencisi katılıyor. 

Yapılan etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan Bimder Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür "Elhamdülillah Bimder Derneği olarak vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bozkır İlçe müftülüğümüze bağlı Hz.Aişe ve Ali Güzeldülger Kız Kur'an Kurslarımızda Hafızlık yapan 28 Öğrencimizi bu Akşam İstanbula yolcu ettik.

İstanbul yolculuğuna destek olan Metro Turizm Yılmaz Koyuncu Abimize Öğrencilerimizin İstanbul'da gezmeleri için Araç desteği veren Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi Hemşerimiz Halis Özgenç Öğrencilerimizin Barınma ve Yeme içme ve Gezi programını düzenleyen Önder Dernek Başkanı abdullah Ceylan Bey ve Ekibine Her Zaman yanımızda olan Yavuz Şen Kardeşimize teşekkür ederiz. 

Bu tarz etkinliklerimiz için derneğimize destek veren tüm hayırseverlerimizden Rabbim razı ve hoşnut olsun


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.