YÜZ YARDIM KOLİSİ VANLI’DAN, BOZKIR’A


Yardımseverler tarafından Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneğine ulaştırılan gıda yardımları, Bimder tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya devam ediyor.

Konya'da ikamet eden ve aslen VAN'lı olan hayırsever bir işadamımız tarafından (Bimder) Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneğine, Bozkırdaki ihtiyaç sahibi aileler için gönderdiği 100 adet gıda paketinin dağıtımını gerçekleştirdi.

Çalışkan ve dürüst kişiliğiyle tanınan Bimder Başkanı Mehmet Görür, Bimder'in kurulduğu yıldan bu zamana kadar gecesini, gündüzüne katarak her alanda yoğun tempo ile faaliyetlerini sürdüren Başkan Görür, konu ile alakalı gazetemiz muhabirinin sorusu üzerine açıklamada bulundu.

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği Başkanı Görür; "Her zaman söylediğimiz gibi biz veren el ile alan el arasında sadece köprüyüz. İyiliğin ve insanlığın coğrafi haritalarla sınırlandırılamayacağını bizlere bir kez daha hatırlatan Van'lı hayırsever kardeşimizden rabbim razı ve hoşnut olsun." dedi.

Başkan Görür konuşmalarının sonunda; "Kendisinin aslen Van'lı olduğunu ve Konya'da ikamet ettiğini, mübarek Ramazan ayında da, muhtaç ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere ilçemiz Bozkır'a da 100 paket gıda yardımını ulaştırmıştır. Bizlerde Bimder olarak ilçemiz ve bölgemizdeki ihtiyaç sahiplerine bu hayırsever kardeşimizin yardımlarını ulaştırdık. Tekrar söylüyorum, 'biz veren el ile alan el arasında sadece köprüyüz.' diyerek sözlerini tamamladı.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.