Kurs öğrencileri Şehitler için Hatm-i Şerif okudu.


Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır İlçe Müftülüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Tevfik Bilge ve Bimder Kur'an Kursunda şehitler için Hatm-i Şerifler okundu.

Bozkır İlçe Müftülüğümüze bağlı olarak faaliyet gösteren Tevfik Bilge ve Bimder Kur-an Kursunda başta Suriye İdlib'de Şehit olan şehitler olmak üzere tüm şehitler için kurs öğrencileri tarafından Hatm-i Şerifler okundu.

Bozkır Bimder Derneği Başkanı Mehmet Görür yaptığı açıklamada "Bugün Bozkır İlçe Müftülüğümüze bağlı Tevfik Bilge ve Bimder Kur-an Kursumuzda başta Suriye İdlib'de Şehit olan şehitlerimiz ve tüm şehitlerimiz için öğrencilerimiz Hatm-i Şerifler okudular.

Bu programımıza katılan Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcımıza, İlçe Müftümüze, kıymetli hocalarımıza, Dernek çalışanlarımıza ve maddi-manevi desteği olan her kardeşimizden Allah'ım razı olsun" dedi.

Bozkır Bimder Kur-an Kursunda düzenlenen Hatm-i Şerif programına Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Bozkır Belediye Başkan Yardımcısı Ali Koyuncu, Bozkır İlçe Müftüsü Seyit Böğet, Bozkır Bimder Derneği Yönetim kurulu Üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.