Bozkır’da Özel Öğrencilere özel bir gün yaşatıldı.


Konya'nın Bozkır ilçesinde engelliler günü ve münasebetiyle ilçede çeşitli faaliyetler yapılmaya devam ediyor.

Bozkır ilçesinde özel eğitim öğrencilerine Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği Bimder tarafından güzel bir gün yaşatıldı. Bozkır ilçesinde özel öğrenciler ve eğitimcileriyle yemek yendikten sonra bu öğrencilerin kışlık giyim ihtiyacı dernek tarafından karşılandı.

Öğrencilerimizin gözlerinin içinin gülmesini bizi mutlu ediyor diyen Dernek Başkanı Mehmet Görür "Bugün Bozkır İlçemizde Fiziken engelli ama Gönüllüleri Sevgi Muhabbet dolu Lise'de Öğrenim gören Kıymetli Öğrencimiz ve Onlara ciddi emek veren öğretmenlerimizle bir araya geldik.

Öğrencilerimize yemek ikramımızın ardından öğrencilerimize Kışlık montları aldık. Bu güzel ve anlamlı günün oluşmasında destek olan İlçe Milli Eğitim müdürümüz Ramazan Tunç, şube Müdürlerimiz Selim Dursun ve Dursun Budak,  Serüstad Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürümüz Yetiş Leylek'e ve bu öğrencilerimizin yetiştirmesine katkı veren Öğretmenlerimize, Bu güzelliklerin oluşmasında Derneğimize maddî ve manevi destek veren tüm kardeşlerimize teşekkürü borç biliriz" dedi.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.