Çağlayan’da öğrenciler iftar yemeğinde buluştu


BİMDER'in organize ettiği ve hayırsever bir vatandaşımızın da katkılarıyla gerçekleşen program Çağlayan Mahallesindeki ilkokul ile ortaokul öğrencilerimizi okul bahçesinde velileriyle birlikte açık havada iftar açmalarına vesile oldu.

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BİMDER) birbirinden güzel programlarıyla aralıksız ilçemizde faaliyetlerine devam ederken,  ramazan ayında da hayırseverlerin katkılarıyla iftar programları düzenliyor. İftar Programından önce okuldaki başarılı öğrencilere hediye takdiminde bulunuldu. Öğrencilere hediyeleri ise Avukat Mustafa Akgül tarafından verildi.

Konu ile ilgili gazetemize konuşan BİMDER Başkanı Mehmet Görür: "Dernek olarak etkinliklerimizin arasına bu yıl da ramazan ayında hayırseverlerimizin katkılarıyla bizimde organizemizle, öğrencilerimize kendi okullarının bahçelerinde bu şekilde iftar programları yapıyoruz. Öğrencilerimize hem bir değişiklik olması açısından, hem de kendi aralarında bir kaynaşma açısından daha iyi olur kanaatimizle bu hizmetimize de başladık. Ben bu tür programlarımıza desteklerini esirgemeyen hayırsever hemşehrilerime gazeteniz aracılığıyla teşekkür ediyorum" dedi.

BİMDER'in düzenlediği iftar programlarından, Çağlayan Mahallemizdeki ilkokul-ortaokul öğrencilerinin okul bahçesindeki iftar programına, gazetemiz Bozkır Postası Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz ile gazetemizin Hukuk Sorumlusu Avukat Mustafa Akgül'de katıldı.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.