"Cennetin Anahtarı Namaz" Konferansında yarışmacılar ödüllendirildi.


Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren kısa ismi Bimder olan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönülleri Derneği tarafından Bozkır, Hadim, Taşkent ve Ahırlı ilçelerini de kapsayan "Cennetin Anahtarı Namaz"  projesinin ödül töreni ve konferansı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Bimder Derneği tarafından 5 ilçede 30 sınav merkezinde gerçekleştirilen yarışmada İlkokul kategorisinde 540, Ortaokul kategorisinde 1306, Lise kategorisinde 606, Üniversite kategorisinde 95 ve Halk kategorisinde 170 yarışmacı katıldı. Toplamda 2716 kişinin 5 eğitim branşında 5 kitabı okuyarak katıldığı yarışmada katılımcılara okumuş oldukları kitaplardan namaz konusunda sınava tabi tutuldu.

Bozkır ilçe Müftülüğü ve Bimder tarafından düzenlenen Konferans ve ödül töreninde İlkokul, Ortaokul, Lise, Üniversite ve halk Kategorilerinde dereceye girenler ödüllendirildi. Konya önceki dönem Konya Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar'ın katılımıyla gerçekleştirilecek programda "Cennetin Anahtarı Namaz" yarışmasında dereceye giren ilkokul, ortaokul ve Lise kategorilerindeki birincilere tam altın, ikinciler yarım altın ve üçüncüler çeyrek altın hediye edildi. Yarışmaya Halk ve Üniversite kategorilerinde katılıp dereceye giren birincilere Umre ödülü, ikincilere yarım altın ve üçüncülere çeyrek altın ödülü verildi.

Bozkır Belediyesi Düğün salonunda gerçekleştirilen konferansa, Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk,  Bozkır ilçe Müftüsü Seyit Böğet, önceki dönem Konya Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar, Hadim Milli Eğitim Müdürü Ömer Korkmaz, Hadim Milli Eğitim Şube Müdürü Serkan Kaya, Ahırlı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Üzlük katıldı.




Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.