Bozkır'da başarılı öğrenciler Umreye gönderilerek ödüllendirildi.


​Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları Yardımlaşma Derneği ile Söğüt Eğitim ve Yardımlaşma Derneği arasında imzalanan protokolle Bozkır'da başarılı olan öğrencilerimiz bu yıl ve her zaman Umre ile ödüllendirilecek. Bu yılın Lys Sayısal, Eşit ağırlık ve ilk hafızı Umre için Bozkır'dan kutsal beldelere uğurlandı. 


Geçen yıl eğitim ve öğretim yılında Bozkır Sayısal 1.sine, Bozkır Eşit Ağılık 1.sine ve Bozkır Sayısal 1.sine ve Bozkır Müftülüğü ve Bozkır Bimder'in ortaklaşa düzenlemiş oldukları hafızlık projesinde ilk hafızlığı bitiren öğrencinin umreye götürüleceği sözü verilmişti.


Bimder ve Söğüt Eğitim Der bu sözünü yerine getirerek yarıyıl tatilinde Bozkır Sayısal birincisi Ahmet Tezcan, Bozkır Sözel birincisi İlker Yüksel, ilk hafız Halit Ayyıldız ve Bimder Muhasibi Bekir Özçelik'in öğrencilerle ilgilenmesi için gönderilmelerini 21.01.2017 Cumartesi günü yaşadık. Öğrencilerimiz kutsal beldelerimizde 15 gün geçirip ilçemize tekrar döneceklerdir. Bozkır eşit ağırlık 1.si öğrencimiz Fatma Anaş'ın sınav tarihlerinin Umre ziyaretine uymamasından dolayı öğrencimizin talebi ile Umre ziyareti gelecek yıla ertelenmiştir. 


Bimder Yönetim Kurulu ve Söğüt Eğitim Der Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kalaycı bu projenin bu yıl olduğu gibi diğer yıllarda devam etmesi için bir protokole imza attı.


Bimder Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada, "Bimder olarak bu gençlerimize ilim yolunda başarılar diler, Söğüt Eğitim Der'e bu güzel ve hayırlı katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Bunun gibi daha nice hayırlı hizmetlere vesile olmalarını temenni ederiz. 


Bu projenn sponsorluğunu üstlenen değerli abimiz Mustafa Çetiner beyefendiye de teşekkür ederiz " denildi. 


Bu proje ile bundan sonrada iki dernek, Bozkır'da eğitim ve öğretimi teşvik etmek, eğitim kalitesini artırmak, öğrencilerin daha verimli çalışmalarını sağlamak için başarılı öğrencileri her sene Umre ile ödüllendirilecek.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.