Yoğun Katılımlı Aile Konferanslarına Önümüzdeki haftada devam ettirilecek


​Bozkır ilçe Müftülüğü ve Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönülllüleri Derneği (Bimder)'nin ortaklaşa yürütmüş oldukları Aile Eğitimi ve Çocuk Eğitimi geçtiğimiz hafta Tanınmış yazar Emine Şenlikoğlu'nun moderatörlüğünde yoğun bir katlımla gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz Pazartesi Akşamı Bozkır Belediyesi Yeni Düğün Salonunda bayanlara hitap eden Şenlikoğlu bayanların katılımından ve ilgisinden memnun olduğu için Salı günüde yine bayanlara yönelik olarak Çocuk Eğitimi ile ilgili konferans verdi. Konferans sonrası teşekkürlerini ileten Şenlik oğlu bu kadar yoğun katılım ve ilgilerinden dolayı Bozkır halkına canı gönülden teşekkürlerini ileterek ilçemizden memnun olarak ayrıldı.

Bozkır halkının yoğun ilgi gösterdiği programın daha fazla kitleye ulaşması için Bozkır ilçe Müftülüğü ve Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği bu haftada programların devam ettirilmesine karar verdi.

Sitemize açıklamalarda bulunan İlçe Müftüsü Seyit Böğet ve Bimder Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür, "Bozkır halkımızın bu yoğun teveccühünden dolayı teşekkür ederiz. İnşallah bu ilginin daha verimli olması için bu Cumartesi akşamı Akkise Mahallemizde misafir edeceğiz.

Nasipse yine geçtiğimiz hafta düzenlediğimiz gibi Bozkır ilçe merkezimizde de Salı günü saat 10.00'da Sarıoğlan İmam Hatip Ortaokulunda, Bozkır Belediye Düğün salonunda saat 14:00'de Bozkır'da Lise öğrenimi gören kız çocuklarımıza ve Bozkır Hamzalar Mahallesinde 19:30'da Konferanslar devam ettirilecektir" dediler.  


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.