Bimder'den Yetimler için Yeni Bir Sosyal Proje


​Bozkır'ın Emekli Müftüsi Veli Çömçe hocamızın katılımı ile Bimder geleneksel hale getirmiş olduğu Huzur Sohbetlerinin bu yıl için son sohbeti Bozkır Belediyesi Düğün Salonunda "Kardeşlik ve Yetimlerimiz" temasıyla Bozkırlılar la buluştu.  Bozkır'a kazandırmış olduğu hizmetlerle sevilen huzur sohbetine Bozkırlıların ilgisi yüksekti. 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Görür ;" Bimder yönetim Kurulumuzun almış olduğu kararlar doğrultusunda ilçemiz genelinde yapılan araştırmalar neticesinde ilçemize bağlı tüm okullarında 100 yetim tespit edişmiş olup Bimder yönetimi olarak 2015 yılı bütçesini zorlayarak bu öğrencilerin Lise'de okuyan yetimlerimize 8 ay süreyle her ay 75 TL burs vereceğiz. Bu sadece bu sene ayırabildiğimiz fon inşallah hizmetlerimizin devamlı destekçisi olan halkımızın desteği ile ileri ki yıllarda hedefimiz ilçemizde ki tüm yetimlerimize burs verebilmek. 

Bozkır'da hizmet veren bir sivil toplum kuruluşu olarak olarak Bimder ilçede bu yetimlerimize her desteği sağlamayı amaç edinecektir. Burs verdiğimiz yetimler ile bundan sonraki yıllarda daha fazla gönül bağı kurulması gerekmektedir. Yetimlerimize destek yapmak isteyen hemşehrilerimiz için Ziraat Bankası Bozkır Şubesinde TR82000100017359221074-5004 Yetim Hesabı oluşturduk. Yardım severlerimizin yetimlerimize yapmış oldukları yardımları bu hesaptan takip edeceğiz. 

Projemize gönül desteği veren İlçe Kaymakamı Mustafa Demir'e ve Bozkır Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz Koç'a teşekkür eder, tüm projelerimizin her zaman destekçisi hemşehrilerimize yürekten teşekür ederim" dedi. 

Etkinliğin girişinde programa katılan Huzur Sohbetine katılan misafirlere Kandil Simidi ikram edildi. 





Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.