Esma-ül Hüsna Yarışması Yapıldı

BiMDER tarafından ilçemiz Ortaokullar arası düzenlenen Esma-ül Hüsna yarışmasında 1. Atatürk Ortaokulundan Halit Ayyıldız, 2. Merkez İmam Hatip Ortaokulundan Mustafa Gitmez. 3.Hamzalar Ortaokulundan Ayşe Ak oldu.

BiMDERin gerçekleştirmiş olduğu ortaokullarımızın katıldığı ödüllü Esma-ül Hüsna'yı ezbere ve güzel okuma yarışması 04.03.2015 tarihinde saat 14.00'de Bozkır Belediyesi yeni düğün salonunda düzenlenen programla gerçekleştirildi.
BiMDER tara-fından gerçekleştirilen programa öğrencilerin ve velilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşın yoğun katılımı ile yapıldı.
Her okulunun kendi okullarında belirlediği birincileri arasında yapılan yarışmada yarışma jürisi Allah’ı teâlanın en güzel isimleri olan Esma-ül Hüsna'yı okuyan öğrenciler arasında ilk üçe giren öğrencileri belirlerken zor anlar yaşandı. 1. Atatürk Ortaokulundan Halit Ayyıldız, 2. Merkez İmam Hatip Ortaokulundan Mustafa Gitmez. 3.Hamzalar Ortaokulundan Ayşe Ak oldu.

Birinciye yarım altını Bozkır İlçe Kaymakamı Mustafa Demir, İkinciye Çeyrek ve gram altını Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve Üçüncüye yarım altını Bozkır Meslek Yüksekokulu Sekreteri Mevlüt Uçar verdi. Yarışmaya katılan ve dereceye giremeyen tüm okul birincilerine gram altın ödülünü yarışmaya katılan Bozkır Protokolü verdi.

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Görür, açıklamasında: "Yarışmamızın ödüllerine sponsorluk yapan tüm Esnaflarımıza ve Bozkır Merkezde görev yapan İmam arkadaşlarımıza ve yarışmamıza tüm halkımızın göstermiş olduğu yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm halkımızı önümüzdeki hafta Bozkır Liseleri arasında aynı saatte ve aynı günde düzenleneceğimiz Veda Hutbesini en güzel okuma yarışmasına da beklemekteyiz" dedi.



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.