Bozkır Bimder 30 Öğrenciye Burs Vermeye Başladı


​Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları derneği kısa zamandaki başarılarını, arttırarak devam ettiriyor. Bimder geçtiğimiz sene hafta sonları Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesinde vermiş olduğu eğitim hizmeti sonrası Bozkır İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin üniversiteye yerleşim oranında büyük bir başarı yakaladı. 


Bimder 2014-2015 Eğitim öğretim yılında da Eğitim hizmetini Bimder Kültür merkezinde vermeye devam ediyor. Bimder yönetim kurulu almış olduğu kararla geçtiğimiz eğitim öğretim yılında Üniversite sınavını kazanarak Üniversiteye yerleşen öğrencileri yeni eğitim öğretim hayatlarında da yalınız bırakmayarak aylık olarak 30 öğrencimize burs hizmeti vermeye başladı. 

Sitemize açıklamalarda bulunan Bimder Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür "Kuruldukları günden beri Bozkır'ın evlatlarına hizmet etmeyi amaçladıklarını belirterek, bu yıl 30 öğrenciye burs vermenin haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Burs hizmetinin verilmesine sebep olan tüm destekçilerine teşekkür eden başkan Görür, hedeflerinin ileri ki Eğitim Öğretim dönemlerinde Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesinden mezun olmuş her öğrenciye burs vermek olduğunu belirtti. 

Başkan Görür, gönül ister ki Bozkır İmam Hatip Mezunları tarafından kurulan BİMDER'in ekonomik gücünü artırmasıyla Bozkır'ın tüm Eğitim kurumlarında Eğitim Öğretim gören tüm öğrencileri kapsamasını, ancak şuan hayırseverlerimiz sayesinde Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuyan ve Mezun olan öğrencilerimize hizmet verebiliyoruz. Öğrencilerimize burs verirken ilk önceliğimiz Bozkır evladı olmasıdır" şeklinde sözlerini sonlandırdı.  


Haber Merkezimiz olarak BİMDER'in bu hizmetlerini taktirle karşılıyoruz, öğrenci başına vermiş oldukları 150 TL gibi bir burs ile okuyan öğrencilerin eğitim öğretim ihtiyaçlarına büyük bir katkı sağlıyor. Aylık 30 öğrenciye 4.500 TL yani ortalama sekiz aylık eğitim öğretim döneminde 36.000 TL gibi bir mali kaynağı sağlayan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunlarına ve yapılan hizmetleri görüp desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz. 

Konya Ajansı : Yakup Çetin


ADI SOYADI OKULU KÖYÜ
AYŞE ÇETİN KONYA İLAHİYAT  HAMZALAR
ESMA  UYAR KONYA İLAHİYAT  SORKUN
EMİNE ÇAKMAK KONYA İLAHİYAT  HACILAR
SÜMEYYE SÖĞÜT KONYA İLAHİYAT  BOLAT
MUSTAFA ÖZCAN KONYA İLAHİYAT  KİLLDERE
EBUBEKİR SIDDIK BİNGÖL KONYA İLAHİYAT  SORKUN
ÜMMÜ ÇETİNKAYA ISPARTA İLAHİYAT TEPEARASI
SÜMEYYE BİLİCİ ISPARTA İLAHİYAT DEREİÇİ
ZÜLEYHA  ŞAHİN ISPARTA İLAHİYAT DEREİÇİ
AYHAN EKİZ ISPARTA İLAHİYAT BOLAT
SEVİL ÇALIŞKAN ISPARTA HUKUK AVDAN
ZEYNEP ÇELİK BURSA İLAHİYAT DEREİÇİ
ZEHRA  AK BURSA İLAHİYAT AYDINKIŞLA
MURAT KORKUT İSTANBUL İLAHİYAT DEREİÇİ
ÜMMÜHAN ŞENGÜL YOZGAT İLAHİYAT HAMZALAR
MERVE GÜYEN AFYON İSLAMİ İLM HACILAR
NURAY PEKTAŞ AFYON İSLAMİ İLM HAMZALAR
AYŞE  AK ÇORUM İLAHİYAT AYDINKIŞLA
DİLEK  ERDEM KASTAMONU İLAHİYAT YELBEĞİ
TANSU HUYLU UŞAK İSLAMİ İLİMLER DEREİÇİ
MERVE COŞAR KAYSERİ İLAHİYAT SÖĞÜT
SEDA YAKALI ŞIRNAK İLAHİYAT HARMANPINAR
SÜMEYYE TOPTAŞ BURDUR İLAHİYAT DEREİÇİ
BİYASE GÖKSU KÜTAHYA EBELİK KOVANLIK
ÖZLEM ÇELMELİ MARMARA İLAHİYAT ASLANTAŞ
EMİNE ARAL KAYSERİ İLAHİYAT DEREİÇİ
SÜMEYYE ARAL KONYA İLAHİYAT DEREİÇİ
OSMAN  ARAL G ANTEP İLAHİYAT DEREİÇİ
MEVLÜT GEDİK ERZURUM İLAH. DEREİÇİ
EMRE DEĞİRMENCİ KAYSERİ İLAHİYAT SÖĞÜT

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.