ÖDÜLLÜ Namaz Kampanyası Sona Erdi

Bozkır Müftülüğü ve BİMDER Tarafından Düzenlenen Çocuklara Yaz Tatilinde “ ÖDÜLLÜ ” Namaz Kampanyası Sona Erdi


Bozkır İlçe Müftülüğü ile Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği “BİMDER” iş birliği yaparak Bozkır merkez , Çağlayan kasabası ve Tepelice köyünü kapsayan Haydi Çocuklar Camiye Başlığı altında Camide cemaatle namaz kılma kampanyası düzenlenmiştir. Projenin içeriği 26 Haziran 2013 sabah namazından 04 Agustos 2013 Yatsı namazı bitimine kadar kırk gün boyunca toplamda 200 vakit namazın hepsini kaçırmadan hepsini cemaatle camide kılan 07-17 yaş arasında her çocuğa NOTEBOOK BİGİSAYAR Yapılacak olan puanlamaya göre enyüksek puanı alan ilk 25 kişiye BİSİKLET en azından Kırk vakti camilerde cemaatle kılanlara kol saati Kampanyaya katılan her öğrenciye süpriz hediyeler verileceği vaat edilmişti.

Daha sonraki günlerde BİDER yönetimi kendi arasında yaptığı istişarelerde Notebokun Ekonomik ömrünün sona erdiği düşünülerek maliyeti artıracak olmasına rağmen 200 vakti camide cemaatle kılan yavrularımıza Leptop Bilgisayar verilmesi kararlaştırıldı.

Kampanya bitimi olan 04.08.2013 yatsı namazı sonunda kampanyaya yaklaşık (400) dört yüz öğrencinin katıldığı bunlardan 110 evladımızın namazlarını firesiz olarak 200 vaktide camide cemaatle kıldığı ve bizden Leptop Bilgisayarı almayı hak ettiği tespit edilmiştir. Leptopu kaçıran öğrencilerden puanlamaya göre en yüksek puanı alan 25 öğrenci amatösörlü bisiklet ve Bisikleti kaçıran 40 vakti camide kılan 150 öğrencide kol saati almayı hak kazandılar.

06.08.2013 tarihinde teravih namazı sonrasında bu kampanyaya katılan tüm çocuklara hediyelerin verileceği, Bozkırda Doruk aile çay bahçesinde yapılacak olan ödüllendirme programımız da heyecanımıza ortak olmazmısınız davetlimizsiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.