Bimder Dershane Hizmetine Bu Yılda Devam Ediyor

İlçemiz Bozkır Merkezde 02.12.2011 tarihinde kurulan kısa ismi BİMDER olan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kurulduğu günden beri ilçemizde yapmış olduğu hizmetler ile adını bolca zikrettirdi ve güncel faaliyetleri ile yine devam ediyor.
Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Bozkır İmam Hatip Lisesi öğrencilerine ücretsiz olarak Dershane hizmeti vermeye devam ediyor.

Sitemize açıklamalarda bulunan BİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür yapmış oldukları Üniversiteye hazırlık kursları hakkında şunları söyledi;

"Değerli dostlar Bimder'in en önemli hizmetlerinden biri Üniversiteye hazırlık kurslarıdır.

Geçtiğimiz yıl lise 3 ve lise öğrencilerine verdiğimiz bu hizmeti bu yıl Sayısal 2, Lise 3 ve Lise 4. sınıflarında toplam 85 öğrenciye Türkçe, Tarih, Coğrafya, Felsefe, Matematik, Fizik, Kimya ve Biyoloji branşlarında haftalık 46 saat olarak Konya'dan getirtiğimiz alanında uzman öğretmen kadrosuyla Bozkır İmam Hatip Lisesi binasında hizmet vermekteyiz.

Geçen yıl 6 öğrencimizi çeşitli İlahiyat Üniversitelerine göndermiştik. Bu yıl ise Dernek yönetimi olarak hedefimiz Allah'ın izni ile 15 sayısına ulaşmaktır. Değerli dostlar Eğitim ve öğretim süreklilik isteyen bir çabadır. Yapmış olduğumuz hizmetlerde yardımlarını eksik etmeyen tüm üyelerimize veYönetim kurulumuza öğrencilerimizin geleceği için yapmış oldukları çabalardan dolayı teşekkür ediyoruz" diye sözlerini bitirdi.

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak BİMDER'in tüm faliyetlerini taktirle izlerken vermiş oldukları emekten ötürü teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize yapılan yatırım Bozkırımızın geleceğine yapılan yatırımdır.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Haberin Tüm Fotoğrafları için Tıklayınız!!!

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.