BİMDER Bozkır’a Hayırlı Olsun

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve İmam Hatip Lisesine Gönül verenler tarafından kurulan “Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BİMDER)” 02.12.2011 tarihinde Konya Valilik Makamından olur alınarak kurulmuştur.

Gazetemizi ziyaret eden ve basına ilk açıklamalarını yapan BİMDER yönetim kurulu üyeleri; Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak, Milli, Manevi ve Ahlaki değerlere bağlı nesiller yetiştirilmek olduğunu ifade ettiler. Gazetemiz Bozkır Postasına konuşmalarını şöyle sürdüren BİMDER yönetim kurulu üyeleri; Bozkır İmam Hatip Lisesi mezunlarına Üniversitelerde yapacakları eğitim öğretim sürecinde kendilerine maddi manevi destek teminini sağlayacaklarını, her türlü çalışmalarda bulunmak amacıyla BİMDER’i kurduklarını, ilk genel kurullarını 05.02.2012 tarihinde yaptıklarını söylediler. Dernek Başkanlığına ise ilçemiz Tepelice Köyü İmam Hatibi Mehmet Görür ’ün seçildiğini de sözlerine eklediler. Öte yandan BİMDER yönetim kurulu başkanı Mehmet Görür’de gazetemiz muhabiri Özgür Yılmaz’a yaptığı açıklamada: “3 Temmuz 2011 Tarihinde mezunlarımızın ve Öğretmenlerimizin katılımı ile ilkini gerçekleştirdiğimiz birlik ve beraberlik şölenimizi muhtemelen 2012 yılının Temmuz ayının 1 ile 20 arasına denk gelen bir hafta sonunda yapmayı amaçlıyoruz” dedi. Konu ile ilgili olarak Başkan Görür sözlerine şöyle devam etti: “Birlik, beraberlik ve kaynaşma şölenimizin ikincisini yukarıda bahsettiğim tarihlerde yine yapmayı hedefliyoruz. Bu şölenimize, Bozkır İmam Hatip Lisesinin kuruluşundan günümüze özellikle kuruluş aşamasında her türlü sıkıntıları aşarak okulumuzun bugünkü durumuna gelmesinde büyük katkısı ve emeği olan, 1976-1999 Yılları arasında faaliyet gösteren, Bozkır İmam Hatip Lisesi Açtırma Yaşatma ve Yardımlaşma Derneğinde görev almış değerli büyüklerimiz ve Bozkır İmam Hatip Lisesine gönül vermiş gönüldaşlarımız ile birlikte, Okulumuzda 1 gün dahi Öğretmenlik ve Öğrencilik yapmış kişilerin katılmasından büyük mutluluk duyacağız” diyen Başkan Görür, önümüzdeki Temmuz ayında yapmayı düşündükleri şölenlerine, daha kapsamlı ve daha çok katılımcı olmasını sağlamak amacında olduklarını da belirtti. Güzel ilçemiz Bozkırımızda Sosyal Aktivite olarak Kurs, Seminer, konferans vb. etkinlikleri düzenlemeyi de düşündüklerini belirten Dernek Başkanı Mehmet Görür; Derneğin faaliyetleri içerisinde ilk olarak birlik ve beraberliği sağlamak amaçlı Mesaj Sistemi oluşturduklarını, bu mesaj sisteminde ise mezun arkadaşların Cenaze, Düğün, vb. duyurularının mesaj sisteminde kayıtlı telefonlara mesajlarla iletilmekte olduğunu da söyledi.
 

Gazetemiz Muhabiri Özgür Yılmaz’a konuşan BİMDER Başkanı sözlerine şu duyuruyu yaparak son verdi. “Mezunlarımızın, Öğretmenlerimizin, Personellerimizin ve Gönüllülerimizin Cenaze, Düğün, vb. gibi duyurularını yayınlatabilmesi için ben Dernek Başkanı Mehmet Görür, Cep Tel: 05364917852 Dernek Sekreteri Mehmet Tekin, Cep Tel: 05064067543 Mail: mehmet_tekin_42@hotmail.com Dernek Mail:bimderbozkir@hotmail.com İletişim Telefonları ve iletişim Mailleri aracılığı ile duyurularının mesaj sisteminde yayınlanmasını isteyebileceklerdir. Derneğin Kurulmasında emeği geçen bütün arkadaşlarıma canı gönülden teşekkürlerimi ileterek Derneğimizin Bozkırımıza hayırlı olmasını temenni ederim. Yıllardır İmam Hatip lisemize Değer ve destek veren Bozkırlı Hemşerilerimize de teşekkür ederim” dedi. BİMDER’in Genel Kurul sonucu oluşan Yönetim Kurulu Listesi ise aşağıdaki şu isimlerden oluşuyor. Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Mehmet Görür, Mevlüt Uçar, Bekir Özçelik, Mehmet Tekin, Süleyman Canıtez, Ali Çelik, Abdullah Teke’den oluştu. Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine ise; Halil Kaya, Mesut Yıldız, Abdullah Demir, Ali Uzun, Abdullah Söylemez, Abdurrahman Altun, Mustafa Yaman. Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Bilal Göksu, Halil İbrahim Danışan, Dursun Yılmaz’dan oluşurken. Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine; Hüseyin Özkan, Mehmet Ceran ve Fatih Turan’dan oluşmaktadır.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.