Cennetin Anahtarı Namaz yarışması 5 ilçede gerçekleştirildi.


​Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (BİMDER)'nin düzenlemiş olduğu "Cennetin Anahtari Namaz" projesi kapsamında Konya ilinin Bozkir, Hadim, Taşkent, Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerinde gerçekleştirildi.


Bimder tarafından 5 ilçede 30 sınav merkezinde gerçekleştirilen yarışmada İlkokul kategorisinde 540, Ortaokul kategorisinde 1306, Lise kategorisinde 606, Üniversite kategorisinde 95 ve Halk kategorisinde 170 yarışmacı katıldı. Toplamda 2716 kişinin 5 eğitim branşın da 5 kitabı okuyarak katıldığı yarışmada katılımcılara okumuş oldukları kitaplardan namaz konusunda test yapıldı.  Yarışma sonrası yapılan itirazların değerlendirilmesi sonrasında Mayıs ayında dereceye giren katılımcılara ödülleri düzenlenen programla verilecek.

 "Cennetin Anahtari Namaz" projesi ve yarışma katılımları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği Bimder yönetim kurulu başkanı Mehmet Görür ""Cennetin Anahtarı Namaz"  projemizi Allaha şükür kazasız belasız gerçekleştirdik. Öncelikle bu projemizin gerçekleşmesi konusunda bize cani gönülden destek veren Bozkır ilçe kaymakamımız Emre Öztürk,  diğer ilçe kaymakamlarımıza, ilce milli eğitim müdürlerimize, şube müdürlerimize, ilçelerimizin müftülerine okullarda bu işe gönül veren idareci ve öğretmenlerimize bu yarışmaya katılan vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize tatil gününde gözetmenlik yapan tüm kardeşlerimize, sorularımızın hazırlanması konusunda gece gündüz gayret eden ilce vaizimiz Ahmet Dinç beye ve Derneğimize maddi ve manevi destek veren tüm Gönültaşlarımıza dernek yönetimi olarak teşekkür ederiz.

Derneğimiz tarafından ilk defa düzenlenen bu yarışmamıza inşallah gelecek yıllarda daha profesyonel daha güzel ve farklı branşlarda yarışmalarla siz kıymetli dostlarımız sayesinde inşallah sürdüreceğiz. İnşallah ödül törenimizi de mayıs ayında yapacağımız programla namaz projemizi sonlandırmış olup bu programda dereceye girenleri açıklayacağız.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.