Bimder Kildere Ortaokulunda Teog Yarışması Düzenliyor


​Bozkır Bimder Derneği Kildere Ortaokulunda Okul Müdürünün talebi üzerine Çocukların Teog sınavında başarısını artırabilmek için düzenlenen öğrenciler arası yarışmaya sponsor oldu.

Teog sınavına girecek öğrencilerin başarısı için yapılacak olan yarışma ile öğrenciler bir birinden güzel hediyelere kavuşturulacak.

Öğrencilerin şevkini artırmak için hediyelerin teslimi Bimder tarafından teslim edildi. Okul Müdürüne teslim edilen hediyeler ise Teog sınav sonuna kadar okulda sergilenecek ve öğrencilerin ders çalışmaya teşvik edilmesi sağlanacak.


Teog Sınavında başarılı olan öğrencilere Bimder tarafından sponsorluğu sağlanacak olan hediyeler şu şekilde;

1 Tablet Bilgisayar
1 Bisiklet
1 Çeyrek Altın
15 Adet Saat
3 Adet Mp3 Player

Yiğim konusunda;
15 Adet Gömlek
400 ve üzeri alarak Başarılı olan öğrenciler de Bimder Tarafından giyindirilecek.

Sitemize açıklamalarda bulunan Bozkır Bimder Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür," Okul Müdürümüzden gelen talebi yönetimimiz tarafından değerlendirdik ve Dernek olarak okulumuz idaresine destekte bulunma kararına vardık. Derneğimiz imkanları ölçüde Bozkır Gençliğinin yarınlarına hizmet etmeyi amaçlamaktadır. Her etkinliğimizde olduğu gibi Derneğimize maddi desteklerini esirgemeyen hayır severlerimize teşekkür ediyoruz. Onların destekleri ile Bozkır'da bir biriden güzel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz" dedi. 

Konya Ajansı: Yakup Çetin

Haberin Tüm Fotoğrafları;

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.